Woordje van de redactie

In de zomer van 2021 heeft het bestuur zich versterkt door het aantrekken van Tom Geuskens welke al geruime tijd lid is van de vereniging. Naast zijn dagelijkse bezigheden als adviseur ondernemers binnen TommieGroep.nl neemt Tom de mooie uitdaging aan om binnen zijn rol als PR & Marketing-man de verbindingen tussen Maaskant-Stein, omringende businessclubs en overheid te optimaliseren. Samen met Dinjah van Mulken en Auke Gelissen, beide werkzaam voor IBIS Budget Hotel Stein en voor de vereniging actief binnen het secretariaat zetten zij de schouders onder een sprankelende organisatie!

Auke Gelissen

Dinjah van Mulken

Dinjah van Mulken

Tom Geuskens

Aanleveren van berichten

Heb jij nieuws dat je wilt delen met anderen? Deel jouw berichten vanaf nu ook op onze LinkedIn pagina.

Zelf geen inspiratie maar toch graag gebruik maken van de PR welke onze kanalen bieden? Stuur dan jouw tekst naar redactie@maaskant-stein.nl waarna wij jouw tekst op onze pagina's publiceren.

Lid worden van OV Maaskant-Stein? Leuk!

In dat geval komen wij graag met jou in contact! Dit kan door een kennismakingsmail te sturen naar bestuur@maaskant-stein.nl of door het formulier op deze pagina in te vullen en aan ons te versturen. Wij nemen vervolgens contact op om het lidmaatschap te verzilveren.

Het lidmaatschap bedraagt €140,00 per jaar en wordt jaarlijks in januari, digitaal aan onze leden gefactureerd.

Afmelden?

Wellicht overweeg je om jouw lidmaatschap op te zeggen, dat kan natuurlijk ook altijd makkelijk en flexibel geregeld worden door de opzegging schriftelijk mede te delen middels een mailtje aan onze bestuursleden.  

Lid worden? Wij nemen contact op!