Maak kennis met onze leden en sluit aan!

Op deze pagina maak je nu al kennis met onze leden middels een link naar hun LinkedIn pagina, emailadres of andere voor handen zijnde contactgegevens om op deze manier makkelijk en snel in contact te komen. Kunnen wij ondersteunen in bemiddeling of wellicht antwoorden geven op andere vragen? Dan vernemen wij dat natuurlijk graag!

Aanleveren van berichten

Heb jij nieuws dat je wilt delen met anderen? Maak dan ook gebruik van onze LinkedIn pagina.

Zelf geen inspiratie maar toch graag gebruik maken van de PR welke onze kanalen bieden? Stuur dan jouw tekst naar redactie@maaskant-stein.nl waarna wij jouw tekst op onze pagina's publiceren.

Lid worden van OV Maaskant-Stein? Leuk!

In dat geval komen wij graag met jou in contact! Dit kan door een kennismakingsmail te sturen naar bestuur@maaskant-stein.nl of door jouw aanmelding meteen concreet te maken door het formulier op de inschrijfpagina in te vullen en aan ons te versturen. Vervolgens sturen wij jou een factuur om het lidmaatschap te verzilveren en nodigen wij jou graag uit voor onze eerst volgende bijeenkomst.

Het lidmaatschap bedraagt in 2023 €175,00 per jaar en wordt jaarlijks in januari, digitaal aan onze leden gefactureerd.

Afmelden?

Wellicht overweeg je om jouw lidmaatschap op te zeggen, dat kan natuurlijk ook altijd makkelijk en flexibel geregeld worden door de opzegging schriftelijk mede te delen middels een mailtje aan onze bestuursleden.