Terugblik op voorbije events van Maaskant-Stein

Toverland Business experience, 3de kwartaal 2022..

Een magische 'gelukservaring' op ondernemend niveau!

Onlangs waren wij te gast bij Jean Gelissen in 'zijn' Attractiepark Toverland waar Jack Gelissen met zusterbedrijf Gepla BV vanuit Elsloo bij iedere ontwikkeling een groot aandeel heeft in de uitvoering.

Met een meer dan boeiend verhaal nam Jean ons mee in zijn uitdagingen binnen Gelissen Group B.V. waar hij zich van projectleider bij Gepla BV tot directeur van dit schitterende park heeft ontwikkeld.

Frank Osseforth stelde zijn Osseforth Opleidingen touringcar met instructeur (welke normaal inzetbaar is om rijbewijs D te behalen) beschikbaar om de leden op een veilige wijze naar Sevenum te brengen voor een mooie, smakelijke maar bovenal interessante business experience.

Dank aan onze leden! Daar waar wij voor jullie iets kunnen betekenen of bijdragen, vernemen we dat graag.

Terugblik;

Bekijk hier een kort impressie

Derde dinsdag van april, 2de kwartaal 2022..

Op 22 april j.l. kwam een grote delegatie van OV Maaskant-Stein samen om een mooi en interessant netwerk event bij te wonen.

Gastheer Xavier Maassen gaf een indrukwekkende rondleiding bij Jaguar Land Rover, Porsche Nederland en wellicht het meest exclusieve merk binnen PGZ Bentley Maastricht.

Na deze unieke rondleiding kregen onze gasten ruim gelegenheid om zelf te ervaren hoe Xavier zijn Porsche onder controle hield op het oefenterrein van Osseforth Opleidingen waarna ondernemer Frank Osseforth een korte toelichting gaf op zijn mooie onderneming welke hij samen met echtgenote Lara Osseforth en dochter Liv Osseforth tot een succes heeft gemaakt.

Nadat de voorzittershamer door Paul Frijns werd overgedragen aan Tom Geuskens, werd er uiteraard ook aandacht besteed aan de inwendige mens met een zeer goed verzorgde BBQ van Keurslagerij G. Eidams V.O.F.

Dank aan allen die aanwezig waren, ook aansluiten bij deze ondernemende club? Bezoek dan www.Maaskant-Stein.nl of maak een afspraak voor een kennismaking..

Terugblik;
Bekijk hier een korte impressie

Januari / februari, 1ste kwartaal 2022..

Omdat wegens corona fysiek bijeenkomen niet mogelijk was, besloot het pas aangetreden bestuurslid Tom Geuskens alle aangesloten leden van Maaskant-Stein te bezoeken met een doosje BonBons (van Rousseau Stein) en een flesje wijn (van Zonneveld Stein) om een goed begin aan een nieuw jaar te garanderen. Tijdens deze bezoekjes werd Tom in de gelegenheid gesteld om met alle ondernemers / vertegenwoordigers kennis te maken en in vele gevallen een kopje koffie te drinken.

Derde dinsdag van oktober, 4de kwartaal 2021..

Op 12 oktober jongsleden kwamen ruim 40 leden van Maaskant-Stein na lange tijd bij elkaar om een bezoek te brengen aan Belevenispark Steinerbos. Na de korte ledenvergadering waarin voorzitter Paul Frijns de leden voorstelde aan de nieuwe bestuursleden Tom Geuskens, Auke Gelissen en Dinjah van Mulken werd er door directeur van Steinerbos B.V. Marc Bossers verteld over de toekomstplannen van 'zijn' belevenispark.

Na deze introductie liepen de aanwezige leden door het bos naar de brasserie alwaar men kon genieten van een gezellig onderhoud tijdens een uitgebreid buffet en goed verzorgd drankje.

Het bestuur kijkt terug op een geslaagd eerste event na lange tijd en hoopt de animo ondanks deze onzekere tijden te versterken met (nieuwe) leden uit de Ondernemend regio Gemeente Stein

Op onze nieuwe website; www.Maaskant-Stein.nl delen we ondermeer ons huidig ledenbestand en kijken we in de agenda voorzichtig vooruit naar het geen 2022 onze leden te bieden heeft.

Ons doel om vooral te verbinden zetten wij in iedergeval kracht bij door het werven van actieve leden.

Terugblik;

Bekijk hier een korte impressie