Wat staat er op onze agenda?

In de basis organiseren wij ieder kwartaal een hoogwaardig business event. Deze bijeenkomsten keren steeds terug op de derde dinsdag (namiddag of vooravond) van het kwartaal met uitzondering van de zomerperiode, in kwartaal drie passen wij de datum tijdig aan op vakantieperiodes.

Ruim voorafgaande aan het event zal ieder lid via mail worden uitgenodigd met een datum en programma waarbij wij verzoeken middels een antwoordmail te reageren met inschrijving (of afmelding) van het deelnemende bedrijf en afgevaardigden.

Per onderneming heten wij maximaal twee vertegenwoordigers welkom, willen jullie met meerdere relaties/collega's aansluiten? Dan kan dat natuurlijk ook tegen een vergoeding van de kosten welke voor het betreffende event worden vastgesteld en gefactureerd.

  

In beeld 21 juni 2022
      Toverland Business Experience

Buitengewoon leuk!

In het derde kwartaal organiseren wij een event dat het beste past in het tijdsbestek op dat moment, afhankelijk van zomervakanties. Wij brengen onze leden per mail tijdig op de hoogte van deze buitengewone activiteit zodat ook dan zoveel mogelijk leden kunnen deelnemen.

Binnengewoon leuk!

Mogen wij een keer bij jouw bedrijf op visite komen? Graag! We plannen onze activiteiten het liefst iedere keer bij een andere ondernemer om zo een brede inkijk te geven in het aanbod binnen (of buiten) onze vereniging.

Sta jij open voor bedrijvigheid? Stuur ons dan even een mailtje met een verzoek zodat wij kunnen bekijken welke activiteit het beste past bij jouw locatie.